Ambaflex a deschis un nou punct de productie în Cluj-Napoca • TRC Parks • Warehouses that work for you

Ambaflex a deschis un nou punct de productie în Cluj-Napoca

  • 3 ani ago
  • 0

AmbaFlex, producătorul global olandez al sistemelor SpiralVeyor®, și-a deschis un nou spațiu de producție pe o suprafață totală de 5.655 mp, în parcul logistic și industrial TRC Park Cluj dezvoltat de Transilvania Construcții în localitatea Jucu din județul Cluj. Tranzacția a fost intermediată de agenția imobiliară „Capitoliu”.

AmbaFlex dezvoltă, produce și asigură mentenanța sistemelor SpiralVeyor®, sisteme personalizate de manipulare a materialelor bazate pe tehnologia de transport spirală, ce garantează manipularea încărcăturii într-un ritm continuu și facilitează volumul mare de tranzitare chiar și într-un spațiu redus.

„Locația noului punct de desfășurare a activității AmbaFlex îndeplinește toate cerințele noastre: un parc industrial organizat, care se ridică la standarde europene. AmbaFlex este foarte încântată de colaborarea cu Transilvania Construcții. Transilvania Construcții este un partener profesionist, cu o bună gestionare a proiectului și asigură îndeplinirea cerințelor noastre.” , a declarat Ahmed Abdel-Sayed, Manager Producție România pentru AmbaFlex Specialty Conveyors.

Soluțiile tehnice dezvoltate în incinta TRC Park Cluj pentru facilitarea și sprijinirea activității AmbaFlex constă în spațiu industrial clasa A, stocuri de rulare, spații pentru desfășurarea activităților tehnice, spații de birouri și podele care susțin până la 5t / mp.

„Parteneriatul cu AmbaFlex a asigurat rate de ocupare de 100% a Halei 2 din parcul logistic și industrial TRC Park Cluj, un proiect complex și modern clasa A. Suntem foarte încântați să le urăm bun venit celor de la AmbaFlex, un partener de încredere în parcul nostru”, a declarat Andrei Timofte, Director General Transilvania Construcții.

Alături de AmbaFlex, în TRC Park Cluj sunt prezente companii cunoscute precum: DB Schenker, Purmo, eMag și Altex.

Despre TRC Park Cluj

Parcul logistic și industrial TRC Park Cluj dezvoltat de Transilvania Construcții este un proiect modern, localizat în comuna Jucu din Cluj-Napoca. Transilvania Construcții a dezvoltat până în prezent în cadrul proiectului TRC Park 30.000 mp spații de depozitare la cele mai actuale și performante standarde de calitate în construcții și are în plan extinderea parcului cu peste 50.000 mp, prin atragerea de noi chiriași atât din sectorul de depozitare și distribuție, cât și din domeniul producției.

Despre Transilvania Construcții

Dezvoltatorul Transilvania Construcții deține și administrează proprietăți imobiliare în România, oferind soluții flexibile și calitative. Împreună cu clienții companiei, Transilvania Construcții oferă și distribuie produse și servicii indispensabile climatului actual. Datorită portofoliului variat și implicarea în proiecte importante ca principal contractor, dezvoltatorul Transilvania Construcții a devenit una dintre cele mai mari companii de construcții de pe piața din România, iar principalele proiecte dezvoltate sunt: Stadionul Cluj Arena, Stadionul CFR, clădirea de birouri Power Business Center și spații de depozitare ce se întind pe o suprafață de peste 100.000 mp.

Transilvania Construcții este o afacere de familie care dezvoltă, deține și administrează proprietăți precum: Parcul Logistic Transilvania (TRC Park Transilvania), TRC Park Cluj și clădirea de birouri clasa A Novis Plaza.

Despre AmbaFlex

AmbaFlex este partenerul pentru sisteme personalizate de manipulare a materialelor bazate pe tehnologia de transport spirală. Sistemul unic SpiralVeyor® este utilizat într-o gamă largă de piețe și aplicații pentru transportul vertical, depozitare temporară și acumularea de bunuri unice și produse ambalate. AmbaFlex investesc continuu în inovarea produselor și dezvoltarea de soluții funcționale pentru a-și păstra poziția de lider și trend pe piața globală. Calitatea AmbaFlex este mai importantă decât cantitatea, diferențiindu-se de alți furnizori prin faptul că păstrează producția internă și nu emit nicio licență, astfel se oferă aceeași calitate în toată lumea.

Compare listings

Comparaţie