Parcurile industriale • TRC Parks • Warehouses that work for you

Parcurile industriale

Parcurile industriale

Faceți un tur al parcurilor TRC și vedeți ce anume ne face să fim de neegalat.

Poza TRC Park Cluj

TRC Park Cluj

TRC Park Cluj este locul ideal pentru activități industriale și logistice în estul Clujului. TRC Park Cluj va dezvolta 11 spații industriale de diferite dimensiuni, potrivite pentru o gamă largă de activități comerciale. Oferim module flexibile de la 800 mp - 50.000 mp.

Poza-TRC Park Transilvania

TRC Park Transilvania

TRC Park Transilvania sau Parcul logistic Transilvania beneficiză de o locație accesibilă centrului orașului, fiind primul parc industrial dezvoltat de către Transilvania Construcții în Cluj-Napoca.

DSC_0592

TRC Park Bacău

TRC Park Bacău – amplasat în proximitatea aeroportului cu acces imediat la drumurile naționale, este primul parc industrial Clasa A din Bacău.

CC_REV1-1

TRC Timișoara

TRC Park Timisoara este situat în Giarmata, județul Timiș, la aprox. 10 km de centrul orașului, lângă autostrada A1, oferind legături bune pentru orice tip de furnizori.

TRC-Park-Arad-OUR-PARKS

TRC Arad

TRC Park Arad - este amplasat în apropierea celei mai importante piețe de export a României având în vedere poziționarea geografică a județului Arad.

cluj-aeroport

TRC Park Cluj Aeroport

Parcul este poziționat strategic în apropierea Aeroportului Internațional “Avram Iancu” și are acces imediat la șoseaua de centură a orașului Cluj-Napoca.

oradea-est

TRC Park Oradea EST

În completarea celor 4 parcuri industriale existente, TRC Park Oradea marchează considerabil poziția dezvoltatorului Transilvania Construcții pe harta națională a parcurilor industriale.

oradea-vest

TRC Park Oradea VEST

Am adăugat Oradea pe harta parcurilor TRC și vom continua să ne marcăm atent și selectiv poziția în piață, vizând, în viitorul apropiat, extinderea și în alte locații de referință din țară.

Compare listings

Comparaţie