Build-to-suit • TRC Parks • Warehouses that work for you

Build-to-suit

Great Spaces

Realizăm proiecte la cerere cu suprafețe începând de la 2,000 mp în zonele industriale pe care le avem în dezvoltare care să corespundă necesităților afacerii clientului.

Dezvoltare rapidă - Capacități de dezvoltare rapide care să sporească ritmul afacerii clientului într-un mod eficient.

Avantajele includ:

  • Proces de proiectare accelerat
  • Suport tehnic
  • Inginerie eficientă
  • Experiență cu autoritățile locale

Începeți conversația

Get in touch to explore the possibility of making your own custom project

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Hală personalizată pentru - JTI în Cluj-Napoca, Romania

Am finalizat un depozit personalizat pentru Japan Tobacco International, JTI, proiect care să corespundă nevoilor afacerii acestora. Finalizată în 2021, facilitatea este situată în TRC PARK TRANSILVANIA, o locație industrială cu peste 90 de clienți. Localizat la doat 17 minute de centrul orașului, punctul de lucru este o locație industrială de top în Cluj-Napoca. JTI este o companie mondială de producție tutun și vapare axată pe inovație și durabilitate

Hală personalizată pentru - Ambaflex Manufacturing în Jucu, România

Am dus la bun sfârșit un spațiu personalizat în suprafață de 5.000 mp, și anume o unitate de producție pentru fabricarea transportoarelor spiralate construită, adaptată nevoilor clientului nostru. Clădirea a fost finalizată în anul 2017, astfel TRC Parks oferă un sprijin eficient în vederea extinderii ulterioare a Ambaflex Manufacturing. Unitatea este situată în TRC Park Cluj, o locație de top pentru producție și distribuție în Transilvania. AmbaFlex, o companie cu proveniență din provincia olandeză Noord-Holland, este lider pe piața mondială pentru sisteme personalizate de sisteme de manipulare a materialelor.

Hală personalizată pentru - Cross-docking pentru DB Schenker

Un alt proiect personalizat finalizat este o unitate de cross-docking pentru compania de logistică de top DB Schenker. Clădirea are mai multe rampe de încărcare / descărcare pentru a servi ca depozit cross-docking. Suprafața totală de construcție este de aproximativ. 2.000 mp iar clădirea a fost construiă conform specificațiilor DB Schenker. Unitatea este situată în TRC PARK TRANSILVANIA, o locație industrială, având în portofliu peste 90+ de clienți.
Localizat la doar 17 minute de centrul orașului, amplasamentul este o locație industrială în oraș. O LOCAȚIE INDUSTRIALĂ cu peste 90 de clienți. Aflată la doar 17 minute de centrul orașului, punctul de lucru este o locație de distribuție în oraș. DB Schenker este lider în managementul lanțului de aprovizionare și soluții logistice, gestionând totul, de la logistică la soluții de livrare personalizate.

Hală personalizată pentru - Banca Transilvania în Jucu, România

Un alt proiect finalizat, respectiv o clădire personalizată de 2.000 mp, pentru una dintre cele mai importante bănci din România, respectiv Banca Transilvania. Noua unitate oferă tehnologii de vârf și sisteme de protecție în conformitate cu cerințele clientului. Proiectul a fost finalizat și predat în 2021. Clădirea se află în TRC Park Cluj, o locație de top pentru producție și distribuție în Transilvania. Banca Transilvania S.A.este o instituție bancară cu sediul în Cluj-Napoca, România. În prezent, BT se află pe locul 1 în rândul băncilor din România în ceea ce privește activele cu o cotă de piață de peste 16%.

Compare listings

Comparaţie