Build-to-suit • TRC Parks • Warehouses that work for you

Build-to-suit

Great Spaces

Dezvoltăm spații industriale în sistem Build-to-suit începând cu suprafețe de la 2.000 mp. Gestionăm întregul proces de construire a spațiului astfel încât să corespundă nevoilor afacerii dumneavoastră. Profitați de experiența noastră de peste 20 de ani în beneficiul dvs.

Dezvoltare rapidă - Capacități de dezvoltare accelerată care să ajute clientul în procesul de extindere a afacerii

Avantajele includ:

  • Proces de proiectare accelerat
  • Suport tehnic
  • Inginerie eficientă
  • Experiență cu autoritățile locale

Începeți conversația

Intrați în legătură cu noi pentru a putea explora posibilitatea dezvoltării unui proiect corespunzător direcției de creștere a afacerii dvs. 

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

Proiect personalizat pentru - JTI

Am finalizat un depozit personalizat pentru Japan Tobacco International, JTI, proiect care să corespundă nevoilor afacerii acestora.

Finalizată în 2021, clădirea este situată în TRC PARK TRANSILVANIA, o locație industrială cu peste 90 de clienți. Localizat la doat 17 minute de centrul orașului, punctul de lucru este o locație industrială de top în Cluj-Napoca.

JTI este o companie mondială de producție tutun și vapare axată pe inovație și durabilitate

Hală la comandă în Jucu, România pentru - Ambaflex Manufacturing

Am construit o hală la comandă în suprafață de 5.000 mp cu destinație spațiu de producție pentru fabricarea transportoarelor spiralate, construcție adaptată nevoilor clientului nostru.

Clădirea a fost finalizată în anul 2017, astfel TRC Parks vine în sprijinul extinderii a  Ambaflex Manufacturing. Clădirea este situată în TRC Park Cluj, o locație renumită pentru producție și distribuție în Transilvania.

AmbaFlex, o companie cu proveniență din provincia olandeză Noord-Holland, este lider pe piața mondială pentru sisteme personalizate de sisteme de manipulare a materialelor.

Cross-docking pentru DB Schenker

Un alt proiect personalizat finalizat este un depozit cross-docking pentru renumita companie de logistică DB Schenker.

Clădirea are mai multe rampe de încărcare / descărcare pentru a servi ca depozit cross-docking. Suprafața totală construită este de aproximativ 2.000 mp, depozitul fiind construit conform specificațiilor DB Schenker. Clădirea se află în incinta TRC PARK TRANSILVANIA, o locație industrială de top din județul Cluj cu un portofoliu de peste 90 de clienți, fiind localizată la doar 17 minute de centrul orașului.

DB Schenker este lider în managementul lanțului de aprovizionare și soluții logistice, gestionând soluții personalizate de logistică și  transport.

Hală la comandă în Jucu, România, pentru - Banca Transilvania

Am construit la comandă o clădire administrativă în suprafață de 2.000 mp pentru una dintre cele mai importante bănci din România, respectiv Banca Transilvania.

Printre caracteristicile noului spațiu se numără tehnologii de înaltă performanță și sisteme de protecție în conformitate cu cerințele clientului.

Proiectul a fost finalizat și predat la începutul anului 2021. Clădirea se află în TRC Park Cluj, o locație renumită pentru producție și distribuție în Transilvania.

Banca Transilvania S.A.este o instituție bancară cu sediul în Cluj-Napoca, România. În prezent, BT se află pe locul 1 în rândul băncilor din România în ceea ce privește activele cu o cotă de piață de peste 16%.

Compare listings

Comparaţie