Transilvania Construcții anunță construcția unei noi clădiri industriale Clasa A în județul Arad • TRC Parks • Warehouses that work for you

Transilvania Construcții anunță construcția unei noi clădiri industriale Clasa A în județul Arad

  • 3 ani ago
  • 0

Adiacent celor două clădiri industriale din incinta Parc Industrial UTA 2, deținem teren în suprafață totală de aprox 15.000 mp pe care intenționăm să începem construcția speculativă a unei clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de cca. 5.000 mp, proiectată în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate din sectorul logistic și industrial.

Noua dezvoltare industrială va beneficia de avantajul poziționării geografice, având conexiuni directe la Autostrada A1 și Aeroportul Internațional Arad, deservind astfel cea mai importantă piață de export din Vestul țării.

Construcția noului depozit în zona industrială a județului Arad va începe la sfârșitul anului. Finalizarea lucrărilor de construcție este planificată pentru T2 2022.

TRC Park Arad va oferi viitorilor săi ocupanți facilități Clasa A, respectiv legături bune la infrastructura de transport, urmărind astfel satisfacerea nevoilor afacerii chiriașilor.

Compare listings

Comparaţie