Transilvania Construcții și DB Schenker, un parteneriat Build-to-suit receptiv la ultimele evoluții din piața industrială internațională • TRC Parks • Warehouses that work for you

Transilvania Construcții și DB Schenker, un parteneriat Build-to-suit receptiv la ultimele evoluții din piața industrială internațională

  • 3 ani ago
  • 0

Transilvania Construcții dezvoltă un nou proiect Clasa A pentru DB Schenker, cel mai mare furnizor de logistică și transport de top la nivel global.

În anul 2022, dezvoltatorul clujean va livra un nou proiect Build-to Suit Clasa A pentru unul dintre cei mai mari chiriași din cadrul portofoliului de clienți – DB Schenker. Noua dezvoltare este un depozit cross-docking cu o suprafață de aproximativ 2.330 mp care va include spațiu de depozitare si birouri Clasa A, prevăzut cu sistem HVAC, iluminat LED, sistem de supraveghere video CCTV 24/7 și o parcare amplă pentru camioane.

“Suntem încântați de încrederea pe care DB Schenker a acordat-o companiei noastre și pe această cale dorim să le mulțumim pentru buna și strânsa colaborare de până acum. În prezent, DB Schenker se numără printre cei mai importanți și mai vechi chiriași ai rețelei TRC Parks, iar faptul că parcul industrial TRC Park Cluj, din comuna Juc-Herghelie, a reprezentat cea mai bună opțiune pentru înființarea unui nou terminal care să susțină activitățile afacerii aflate în continuă creștere a clientului, ne întărește și mai mult încrederea în ceea ce privește potențialul de dezvoltare al acestei regiuni”, a declarat conducerea Transilvania Construcții.

TRC PARK CLUJ este cel mai mare proiect industrial Clasa A dezvoltat de către Transilvania Construcții, situat în incinta parcului industrial TETAROM III. Acesta se întinde pe o suprafață de 40 de hectare, având o suprafață construită totală de aprox. 40.000 mp și teren pentru viitoare dezvoltări în sistem Buid-to Suit.

În ceea ce privește dezvoltările industriale pe care compania Transilvania Construcții le are planificate în prezent se vor răspândi pe teritoriul României, mai ales în apropierea nodurilor de autostradă, urmărind dezvoltarea unei rețele de parcuri industriale Clasa A care va acționa sub brandul național TRC Parks.

“Așa cum am demonstrat în ultimii ani, scopul nostru este de a livra proiecte durabile care să îndeplinească cerințele clienților noștri, astfel eforturile noastre se bazează pe inițiative inovative din punct de vedere tehnologic, promovând etica sustenabilă și asigurarea celor mai înalte standarde de calitate la nivel European.” a mai adăugat Andrei Timofte, CEO, Transilvania Construcții.

Proiectele aflate în curs de dezvoltare sunt în mare parte preînchiriate, fiind realizate în urma unor  analize de piață amănunțite, astfel dezvoltatorul Transilvania Construcții a fost receptiv la oportunitățile constatate în urma acestor studii minuțioase. De asemenea, preînchirirea proiectelor aflate în dezvoltare afirmă faptul că piața industrială se află în continuă expansiune iar sistemul de construire Build-to Suit a devenit o tendință evolutivă în rândul companiilor care doresc să-și extindă afacerea.

Despre Transilvania Construcții

Transilvania Construcții dezvoltă și gestionează proprietăți industriale Clasa A, având un portofoliu de clienți de mare profil atât la nivel national, cât și internațional, cu o diversitate de proiecte realizate sau în curs de dezvoltare în județele Arad, Bacău, Cluj și Timiș.

În ultimul an, Transilvania Construcții a finalizat lucrările de construcție pentru două hale construite în urma unor studii de piață riguroase și care în prezent se bucură de un grad de ocupare de 100%. Hala J8 din TRC Park Cluj urmează să fie finalizată și va dispune de o suprafață închiriabilă totală de aprox. 4.800 mp.

Descrierea fotografiei de la stânga la dreapta: Andrei Timofte, CEO Transilvania Construcții; Cristina Pop, Branch Manager DB Schenker Cluj; Albin Budinsky, CEO DB Schenker România; Cătălin Temelie, Head of Facility Management DB Schenker România

Compare listings

Comparaţie