Proiect în curs de dezvoltare – TRC Park Cluj se va extinde cu o nouă clădire industrială • TRC Parks • Warehouses that work for you

Proiect în curs de dezvoltare – TRC Park Cluj se va extinde cu o nouă clădire industrială

  • 3 ani ago
  • 0

Cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 5.000 mp, clădirea C5 este proiectată astfel încât să corespundă nevoilor chiriașilor de depozite Clasa A. Fiind un proiect de dezvoltare speculativă într-o locație accesibilă a județului Cluj, care va pune la dispoziție module flexibile între 800 și 5.000 mp disponibile atât pentru închiriere, cât și pentru cumpărare, noua clădire industrială va beneficia de sisteme de sprinklere, tehnologie LED, având o înălțime liberă de 6m.

Lucrările de execuție vor fi finalizate anul acesta, în a doua jumătate a trimestrului II, dar vom reveni cu mai multe informații privind stadiul construcției în lunile care urmează. Pentru mai multe informații cu privire la acest proiect și posibilitățile de închiriere sau cumpărare a clădirii, vă rugăm să vă adresați departamentului nostru de vânzări la numărul de telefon 0790 107 007 și solicitați mai multe informații în acest sens.

Compare listings

Comparaţie